Lifestyle

Unboxing Once Upon a Time box

once-upon-a-time

Met de examens, een volle schoolagenda en een zwak immuunsysteem komt deze unboxing iets later dan gepland online… Het thema ‘Once upon a time’ was de januari box van Celebrate Books. Normaal gezien blijft het boek dat bij het thema hoort een geheim totdat je de doos zelf openmaakt, maar dit keer werd er van deze formule afgeweken. Aangezien uitgeverij Blossom Books de hele ‘Lunar Chronicles’ boeken van Marissa Meyer opnieuw ging uitgeven, werd voor één keer het boekengeheim verbroken. ‘Cinder’, het eerste deel van deze futuristische sprookjesboeken, werd de kern van elke ‘Once upon a time’ box en dat dan ook nog eens in hardcover!

cinder

De goodies die de doos verder aanvulden, hadden ook allemaal met ‘Cinder’ te maken. Voor de pin waarop de prachtige cover van het boek preikt, moet ik nog een gepast plekje zoeken… Hij is net iets te groot om op mijn pennenzak te spelden.
In de weken voordat de box geleverd werd, was er al getipt dat er een samenwerking zou zijn met Geeky Clean. De handgemaakte ‘Lunar’ zeep ruikt naar zoete kersenbloesems. Ik ben alvast fan, mijn katten iets minder. Hun gevoelige neusjes vonden het te fel ruiken.

Als schrijver en – hopelijk – journalist in spé heb je nooit genoeg notitieboekjes. Wanneer ze dan ook een mooie kaft hebben mét boekenthema? Dan is deze book junkie helemaal in de wolken. Ook de items die Emmy ontwierp, passen weer perfect met het thema. Ik ben een grote fan van sprookjes, maakt niet uit in welke vorm ze komen, dus dit is één van mijn meest favoriete quotekaarten tot nu toe. En wie weet, misschien kan dit bookish to-do lijstje mij wel helpen met al mijn huiswerk, blogwerk en schrijfwerk te plannen.

Het Best of YA magazine dat in teken stond van Veronica Roth haar nieuwe boek ‘Carve the mark’ met bijpassende plaktattoos deed me glimlachen. Waarom? Sinds kort ligt mijn eigen boek ‘Muse Academy en het geheim van Helikon’ in de Standaard Boekhandel van Aarschot. Op hun Young Adult tafel ligt mijn boek in het gezelschap van de ‘Magnus Chase’ boeken van Rick Riordan en een hele stapel van ‘Carve the mark’. Doet je toch even gniffelen als lokale schrijver.
Het laatste foldertje dat ik uit de doos haalde, was er eentje om een uitvergrote polaroidversie van een foto te laten maken. Lijkt me echt superleuk om mijn bureau mee op te fleuren, dus dat wordt nog even zoeken naar een leuke foto.

Doordat het boek dit keer al bekend was, was de verrassing niet zo groot. Toch vond ik deze box weer zeer geslaagd. Door deze latere post, heb ik ondertussen de box van februari met het thema ‘Swords and Games’ ook al ontvangen. De unboxing daarvan volgt hopelijk iets sneller dan deze 😉

Wat vond jij van deze eerste Celebrate Books box van 2017?

Een gedachte over “Unboxing Once Upon a Time box

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s