Lifestyle

Unboxing First Impressions box

Met school en het dagelijkse leven weer op volle toeren, is het frequent bloggen me een beetje door de vingers geglipt. Daarom ook dat deze unboxing van de fantastische maart box van Celebrate Books nu pas online komt.

box 1

Met het thema ‘First impressions’ was mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt. Vooral omdat ik niet meteen een boektitel kon bedenken die hieraan te linken was… Dus gingen we naarstig verder met het uitpakken van de toffe items.

Beginnen doen we met het grootste object: een bookjar van Blossom Books! Persoonlijk ben ik altijd heel blij wanneer er iets van Blossom Books in de doos zit aangezien deze items niet te verkrijgen zijn in België. Alleen tijdens de boekenbeurs weet ik ze te spotten.
Dan is er ook nog een theebusje met een schattige afbeelding van Belle uit, jawel, ‘Belle en het Beest’. Zelf drink ik niet graag thee, maar Belle is wel mijn favoriete Disney prinses (iets met een grote bibliotheek en zo…). Het doosje krijgt dus met thee en al een ereplaatsje in één van mijn boekenkasten.

Vervolgens duiken er drie onderzetters doorheen het piepschuim met een afbeelding van boeken en een kopje koffie. De tekst ‘Espresso Patronum’ is een knipoog naar het Harry Potter fandom. Als ware Potterhead heb ik dan maar één van de onderzetters bijgezet bij mijn Harry Potter collectie.
Een mooie postkaart, een promobladwijzer en opnieuw een flyer van Fotofabriek met een kortingscode konden ook ontsnappen aan de beschermende piepschuimpjes.

Iets wat zowat altijd onderdeel uit lijkt te maken van de Celebrate Books boxen, is een zelfgemaakte envelop met een leuk motiefje. Deze keer was het een roze achtergrond met uiltjes. In de envelop steekt een plaktattoo van ‘Reboot’, een romantische gouden boekenlegger in de vorm van een hartje en een sticker met een ‘Romeo en Julia’ quote. Zou die laatste misschien een tip kunnen zijn naar het boek?
De quotekaart neemt alle twijfel weg. Hij is trouwens weer heel mooi vormgegeven Emmy 😉

box 7

Om de spanning compleet te maken, zit het boek nog verstopt in een jasje van rooskleurig inpakpapier. Het gewicht verklapt alvast dat het een hardcover is. Wanneer ik het openscheur, dwarrelen er confettihartjes in alle kleuren op de grond. Oeps… Die ruimen we straks wel op. Eerst de onthulling van het boek: ‘De strijd om Verona’.
Stiekem stond deze wel op mijn verlanglijstje. Ik ben al jaren een grote fan van Shakespeare en aangezien dit verhaal inpikt op waar ‘Romeo en Julia’ is geëindigd… Ja, ik ben wel benieuwd.

Met het boek zijn we alweer aan het einde gekomen van de unboxing. Ik vond het weer een superleuke box en kan niet wachten tot die van april op de deurmat ligt.

Wat was jouw favoriete item uit de ‘First impressions’ box?
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s