Lifestyle

Unboxing Sarah J. Maas special

SJM 1

In mei viel na lang wachten de ‘Sarah J. Maas Special’ op mijn deurmat. Ik was bij degenen die nog net iets langer moesten wachten dan de anderen omdat ik niet de Engelse, maar de Nederlandse box had besteld.

Beginnen doen we voor een keer met het boek aangezien deze geen verassing was. ‘Hof van vleugels en verwoesting’ maakt de serie op mijn boekenplank compleet. Oké, eerlijk toegegeven, al drie de delen liggen nog steeds op mijn TBR… So many books, so little time.
De bijpassende boekenlegger net als de quotecard die opnieuw ontworpen werd door Emmy van Zon en Maan konden natuurlijk ook in deze box niet ontbreken.

Emmy ontwierp naast de quotekaart ook het ‘Night Court’ logo dat op de prachtige totebag prijkt. Met haar bedrijfje Letters & Lights voegde ze er ook nog eens een ‘Night Court’ kaars met glitters aan toe die naar jasmijn ruikt.

Mijn favoriete goodie uit deze box is toch het fluwelen boekenlintje. Kijk hoe mooi die is! Ja, ik heb een nieuwe favoriete boekenlegger en dat niet alleen voor de boeken van Sarah J. Maas.
Het spiegeltje met de fanart op is leuk voor in de boekenkast. Het promotiepotlood dat nog over was van de Engelse boxen heb ik dan weer bij mijn andere kleurpotloden gestoken. In het Best of YA magazine staat op de laatste pagina opnieuw een boekenlegger van het boek om uit te knippen. Deze ga ik denk ik cadeau doen aan iemand van wie ik weet dat ze van boekenleggers houdt.

En daarmee was de doos alweer leeg… Mijn favoriete dingen dit keer waren het boekenlintje, de totebag en de kaars. Voor de rest ben ik een klein beetje teleurgesteld in de goodies die bij deze special zaten. Misschien had ik er een beetje te veel van verwacht? Deze special voelde bij nader inzien toch niet zo ‘speciaal’ in vergelijking met de andere boxen. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik minder fan ben van Celebrate Books 😉

Wat was jouw favoriete goodie uit deze Sarah J. Maas special?
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s