Lifestyle

Unboxing Hidden Secrets box

box 1

Met als thema ‘Hidden Secrets’ voor de box van juni, maakte Celebrate Books me wel nieuwsgierig. Toen de postbode eindelijk kwam, ging ik meteen aan de slag met de schaar. Ergens had ik een voorgevoel welk boek er in deze editie zou zitten, dus verspilden ik geen tijd met het uitpakken.

Het eerste wat ik vond was het schattige houten uiltje. Een mooie nieuwe bewaker voor mijn boekenkast. Vervolgens duikelde ik het flesje ‘Bibliophile’ lotion op uit de doos gemaakt door Behind the Pages. Hij ruikt zo lekker! Als handcrème verslaafde – ik heb snel een droge huid – ben ik zeer blij met deze goodie, ook al kon de sticker op het flesje iets beter. Het formaat is namelijk perfect om in je handtas mee te nemen, maar ik denk dat de sticker zo een reis niet overleeft…

En toen kwamen de boekenleggers. Het gouden kooitje past bij de andere gouden boekleggers in mijn verzameling, maar als ik heel eerlijk ben is de veerbladwijzer van ‘Six of crows’ toch een beetje mijn favoriet. Niet alleen omdat het een quote bevat uit een gave serie, het is ook nog eens een veer en ik houd gewoon van veertjes. Naast enkele promobladwijzers, vond ik ook nog een sticker terug in het thema van ‘Hof van doorns en rozen’. Dit keer geen hoofdpersonages in de spotlight maar Lucien en Elain. Ja, zij verdienen ook wat aandacht 😉

De mini-totebag van Young & Awesome stond stiekem al een tijdje op mijn verlanglijstje. Net zoals vele boekenfreaks onder ons, haat ik het wanneer de cover van mijn boek beschadigd wordt en breek me de bek niet open over gebroken ruggen… Deze totebag heeft de grote om precies één boek veilig weg te steken en is dus een handige hoes voor de boekenliefhebber onderweg.

In de totebag zat het mysterieuze boek verscholen: ‘Inkt’ van Alice Broadway. Laat dat nu net de titel zijn die ik hoopte dat erin zou zitten! De cover glimt in een mooi oranje (wat het heel moeilijk maakte om een deftige foto te nemen) en er staat ook weer een veer op, dus is het denk ik wel een boek voor mij. De gesigneerde quotecard is weer van de hand van Emmy die hem perfect wist te matchen aan het boek.

Ik vond dit opnieuw een geslaagde box en vond vooral de mengeling aan goodies leuk. De totebag, bodylotion en boeklegger van ‘Six of crows’ zijn mijn persoonlijk favoriet. Het boek ‘Inkt’ ligt dan weer hoog op mijn TBR-stapel.

Wat was jouw favoriete item uit deze box?
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s