Lifestyle

Unboxing Literatour special #Booklovers

LT 2

Ook dit jaar is het weer Literatour bij onze Noorderburen. Celebrate Books stelde een speciale goodie special samen (je gaat dus geen boek terugvinden in deze unboxing) voor de diehard booklover. Het thema was dan ook #Booklovers.

Ze hadden al op voorhand aangekondigd dat er opnieuw een dekentje in deze special zou zitten, en deze belofte vervulden ze dan ook. De kleur grijs is warm en uitnodigend om onder te kruipen tijdens de regenachtige – misschien zelf sneeuwachtige – dagen. De quote ‘Can’t get out of bed. Send help. Or books. Yeah… Just send books.’ past dan weer perfect bij elke boekenworm op deze planeet.
Vervolgens hebben we een leesfragment én de bijpassende bladwijzer van het boek ‘Vogelvrij’, het eerste deel van de spannende serie ‘Spellslinger’. Ik ben ondertussen erg benieuwd naar dit boek en het staat dan ook hoog op mijn wish list.

Hoe gaaf is deze totebag?! Oké, de combinatie van het personage en de quote klopt misschien niet helemaal… ‘Don’t let the muggles get you down.’ is een quote van Sirius Black en niet van Ron Weasley. Maar dat maakt hem niet minder leuk. Ondertussen heb ik ontdekt dat er meerdere versies van deze totebag zijn. Zo zag ik er eentje van Hermione met Crookshanks voorbijkomen. Stiekem had ik die wel ietsjes liever gewild. Maar tja… Een Potterhead maak je blij met ‘Harry Potter’ goodies, maakt niet uit in welke vorm.
In de totebag zat toch wel het spektakelstuk van deze special verstopt: een tegeltje met een fantastisch mooie tekening van Will en Tessa uit ‘The Infernal Devices’ van Cassandra Clare. Ja, dit tegeltje en de totebag zijn toch mijn favoriet.

Voor mij is het nieuwe schooljaar nu zo een twee weken terug bezig, dus dit was het perfecte moment voor een nieuwe to-do-noteblock. Deze ga ik niet alleen voor schoolwerk, maar ook voor de blog en mijn taken voor Het Schrijverscollectief gebruiken.
Bij de bladwijzers zat een mooie verenbladwijzer – I love feathers – en enkele promobladwijzers. Die van ‘Ster van Acht’ had ik al aangezien ik meedeed aan de blogtour van dit geweldige boek. Maar ik ken wel iemand die ik blij kan maken hiermee.

Het nieuwe stickervel van Blossom Books had ik al voorbij zien komen op de sociale media. Ze zijn onwijs leuk om je notitieboeken en agenda mee op te leuken, dus dat ga ik waarschijnlijk nu ook doen.
Ook het Young Adult Magazine was weer van de partij! Deze vind ik altijd leuk om te lezen. Zeker aangezien ze de nieuwe Young Adult boeken voor het komende najaar even oplijsten. Alsof mijn verlanglijstje nog niet lang genoeg was…

Dat was het weer voor deze Literatour #Booklovers special. Persoonlijk vond ik het tegeltje en de totebag supertof, maar ook het dekentje en de verenboekenlegger behoren tot mijn favorieten.

Welk item vind jij helemaal geweldig uit deze special?
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s