Lifestyle

Unboxing My winter is all booked box

box 1

Ik ben het type dat eerst vooral uitkijkt naar Halloween, maar ook Kerstmis is één van mijn favoriete feestdagen. Celebrate Books denkt precies ook al een Kerst want hun thema voor de maand oktober was ‘My winter is all booked’. Voor het boek had ik al een licht vermoeden. Eens kijken of het klopt.

Beginnen doen we met mijn favoriete item: de Frozen mok. Hij is zo schattig! En hij past natuurlijk ook helemaal bij de winter en Kerstmis.
Letters & Lights leverde dan weer een heerlijke kaars die ruikt naar karamelappels. Ruikt lekker en brengt ook meteen een gezellige en warme sfeer in huis.

Van de sticker zijn er verschillende versies verstuurd. In mijn geval ontving ik de paarse met de tekst ‘High Lady of the Night Court’. Dit is natuurlijk uit de reeks ‘Hof van Doorns en Rozen’ van Sarah J. Maas. Verder vond ik ook een toffe sleutelhanger. Het is niet op de foto te zien, maar als je hem draait in het licht komt er een zwart vogeltje tevoorschijn.
Ook in deze box zitten onderzetters maar dan met een winters tintje. Ik denk dat ik deze vooral ga gebruiken op mijn bureau.

Ik ben een echte Potterhead. Toen ik dus de prachtige art print van Harry en Ginny zag, kon ik een vreugdedansje niet onderdrukken. Die komt mooi bij op mijn plank met Harry Potter spulletjes.
De boekenleggers in deze box zijn top notch. Vooral de speciaal ontworpen boekenlegger van Winter en Jacin uit ‘The Lunar Chronicles’ van Marissa Meyer vind ik zeer geslaagd.

Ja hoor, het is inderdaad het boek dat ik dacht: ‘Wonderland’ van indie uitgeverij Dutch Venture Publishing. Hierin staan verschillende kerstachtige kortverhalen, elk geschreven door een auteur van eigen bodem. De quote komt uit het verhaal van Jen Minkman zelf en ook de bijpassende boekenlegger is een plaatje.

En zo komt Kerstmis alweer een stapje dichterbij. Ik heb volgende week trouwens nog iets leuks gepland omtrent ‘Wonderland’. Ik neem namelijk deel aan de blogtour en mag Chinouk Thijsen interviewen over haar verhaal uit de bundel. Houd dus vooral Quillscene in de gaten!

Welk item vond jij het leukst uit deze kerstbox?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s