Lifestyle

Unboxing Escaping reality box

box 1

 

Voor november koos Celebrae Books voor het thema ‘Escaping reality’. Aangezien dit zo een beetje de reden is waarom ik lees en schrijf, belandde ook deze box in mijn winkelmandje. Ik had geen idee wat voor boek ik kon verwachten, wat het dus extra spannend maakte.

Als eerste vond ik ‘My reading journal’ van uitgeverij Young & Awesome. Leuk om je gelezen boeken in bij te houden en een handige tool voor tijdens het bloggen. Achteraan zit er ook een zwarte lijst bij waarop je de namen kan schrijven van personen waaraan je nooit meer een boek leent. Best grappig eigenlijk.
Ook in deze box zat een leuke mok met het opschrift ‘A book a day keeps reality away’. Daardoor past het natuurlijk ook weer helemaal bij het thema. Het gele magneetje heeft dezelfde tekst. De blauwe past dan weer perfect bij me aangezien ik het liefst ’s nachts lees.

De boekenleggers waren ook weer top! Eentje van Celeana uit ‘Troon van glas’ en de promobladwijzer van ‘S.T.A.G.S.’ die stiekem wel op mijn verlanglijstje staat.
Mijn tegeltjescollectie breidde ook uit. Na het leuke tegeltje van ‘The infernal devices’ uit een eerdere box heb ik er nu ook eentje van Rysand uit ‘Hof van doors en rozen’. Ik ga mijn Sarah J. Maas boeken stilaan een grotere plank moeten geven met al die toffe items ter decoratie.

En dan zijn we bij het boek aangekomen: ‘Library kiss’ van Kasie West. Ik kende het boek nog niet, maar eigenlijk ziet het er wel leuk uit. Het gaat over een meisje dat een weekend lang per ongeluk wordt opgesloten in een bibliotheek samen met een jongen. Ja, dat klinkt veel belovend. Naast het boek zit er ook een leuke quotecard bij én een brief van Kasie West zelf.

Dat was het weer voor deze unboxing. De goodies en het boek hebben me opnieuw aangenaam verrast. Voor december is het thema ‘Superheroes’ dus die heb ik uiteraard ook besteld, al heb ik bij deze box wel een voorgevoel over welk boek het gaat…

Wat vond jij het leukste item uit deze ‘Escaping reality’?
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s